Mexicaanse mangosalsa
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snijd het vruchtvlees van de mango in hele kleine blokjes. Snipper de sjalot fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en hak fijn.
- Snijd de komkommers in de lengte in kwarten en vervolgens in kleine stukjes.
- Meng de mango met de sjalot, de rode peper, de stukjes komkommer en met het limoensap.
- Hak de koriander fijn en schep door de salsa. Breng op smaak met zout en schep in een schaaltje.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Fijngehakte rode peper geeft deze frisse salsa van mango, limoen en komkommer lekker wat pit, zonder meteen heel pikant te worden.
- Tip: Serveer met partjes limoen voor een extra frisse smaak.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 30 kcal
- 0 g vet waarvan 0 g verzadigd
- 6 g koolhydraten
- 1 g eiwit
- 1 g vezels
- 0,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen